genmiree.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii

Fire Spaghetti
Fire Spaghetti
Spagetti sunt fire textile reciclate unice pentru legarea ușoară, rapidă, tricotare ,crosetare sau �nnodare pe XXL. Din aceste fire croșetate sau tricotate obtineti in cel mai scurt timp un accesoriu la modă acasă, cum ar fi o pungă Zpagetti ,un covor atractiv și robust, o geanta etc. Această bobină de giga din fire textile originale Zpagetti conține mai mult de 120 de metri lungime și prin croșetare sau tricotare se obtine un patrat de aproximativ 50 x 50 centimetri. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să lucrați cu un c�rlig de croșetat sau ace de tricotat de 12-15 mm. Greutatea exactă a bobinei depinde de tipul de țesătură și este �n general de aproximativ 850 de grame.
Iata ce spune firma despre aceste fire: << Firele Zpagetti sint fire textile originale. Toate firele din Zpagetti sunt reciclate și fabricate din materiale reziduale superioare din industria europeană a modei, selectate și prelucrate de propriul centru de producție din Portugalia. Prin urmare, avem un control complet asupra condițiilor de lucru și a standardelor de producție. �ntruc�t Zpagetti este un fir de bumbac reciclat, colecția se schimbă săptăm�nal. Rearanjarea nu este posibilă. Firele din fire textile Zpagetti �nțepenite �ndeplinesc standardele europene REACH pentru țesăturile sigure. Compoziția originala a firelor textile Zpagetti este �n cea mai mare parte bumbac cu un procent redus de elastomeri.>>

Pretul este pentru o bobina.
Culoare - model imprimat
Website detinut de Genmiree S.R.L., CIF: RO13761313, Reg.Com: J04/148/2001